Telefonszám
+36 20 286-4231
Cím
1042 Budapest, Árpád út 161-163.
A Csillagberekbe a gyerekek örömmel járnak, szeretetteljes, elfogadó, figyelmes légkörben nevelkednek. A tananyag és a módszer az életkori sajátosságaikra szabott.

Birtokba vette új épületét az újpesti Waldorf-iskola


 

A közeljövőben ötödik születésnapját ünneplő Csillagberek Waldorf Iskola számára nagy nap volt 2018. február elseje: hivatalosan birtokba vette új iskolaépületét. A külső homlokzat felújítását, az ablakok cseréjét és a tetőszigetelést a bérbeadó újpesti önkormányzat vállalta, míg a belső terek igény szerinti kialakítását az iskola saját erőforrásból végezte. Az épület nagy részét, az udvart és a tornacsarnokot használja majd az intézmény, a bérleti szerződés pedig 15 évre szól.

A birtokba adási jegyzőkönyvet a Csillagberek Waldorf Alapítvány részéről Mészáros Anikó látta el kézjegyével, míg a bérbeadót a Újpesti Önkormányzat Gazdasági Intézményének felelős vezetője, valamint a IV. kerületi önkormányzat munkatársa képviselte.

Az épületen már az utolsó simításokat végzik, és a tervek szerint az engedélyezési folyamat lezárultával rövidesen a költözés is megtörténhet. Az alapítvány, a szülői közösség és az önkormányzat példás összefogásából megvalósult iskolafelújításnak köszönhetően a közel száz gyermek egy szép és korszerű épületben folytathatja tanulmányait.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

A Csillagberek Waldorf Iskola elérhetősége:
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 161-163.
Telefon: 06-20/286-4231
Email: iskola {kukac} csillagberek.hu

Évfolyamok:
A 2018/2019-es tanévben 1-6. évfolyammal működik az iskola.

Következő esemény:
Kattints ide!>>

Felvételi információk:
A JELENTKEZÉS a Csillagberek Waldorf Iskolába a működő osztályokba folyamatos.

GYAKORI KÉRDÉSEK:
A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat ITT olvashatod.