Telefonszám
+36 20 286-4231
Cím
1042 Budapest, Árpád út 161-163.
A Csillagberekbe a gyerekek örömmel járnak, szeretetteljes, elfogadó, figyelmes légkörben nevelkednek. A tananyag és a módszer az életkori sajátosságaikra szabott.

Németnyelv-tanárunk bemutatkozik


Fogadjátok szeretettel Kiss Andrea tanárnő bemutatkozását!

 

2013-ban kezdtem el a Waldorf pedagógiával foglalkozni, akkor iratkoztam be a tanárképzésre Solymáron. 2014-ben megszületett kislányom, Rozika, ezért az alapozó év elvégzése után 2 év szünetet tartottam és tanulmányaimat 2016 őszén folytattam, így idén júniusban ér véget számomra a képzés. Január vége óta tanítok németet a harmadik, negyedik és ötödik osztályban.

Szeretek a mai napig németül tanulni. Ha egy dolgot kellene kiemelnem, akkor a német nyelv iránti rajongásomat említeném, illetve ezen túl a nyelvek szeretetét általában is szeretném a gyerekeknek átadni. Hiszek abban, hogy a nyelvtanítás a Waldorf iskolában túlmutat az adott nyelven és nemcsak empatikusabbá, toleránsabbá, nyitottabbá tesz minket, hanem képes hathatósan felébreszteni azokat az akarati erőket, amelyek a mindennapjainkban sok nehézségen át tudnak bennünket lendíteni.

A nyelvtanulás apró lépései csak lassan, évek alatt bontakoznak ki, vezetnek sikerre, viszont akkor sokszor robbanásszerűen, ami kevés más dologhoz hasonlítható örömet ad. Megtalálni a kitartó, aprólékos munkában a szépséget, hinni a rendszeres munka erejében, és türelemmel, hittel kivárni annak az eredményét a mai világban nagy megtartó erő.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

A Csillagberek Waldorf Iskola elérhetősége:
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 161-163.
Telefon: 06-20/286-4231
Email: iskola {kukac} csillagberek.hu

Évfolyamok:
A 2019/2020-as tanévben 1-7. évfolyammal működik az iskola.

Következő esemény:
Kattints ide!>>

Felvételi információk:
A JELENTKEZÉS a Csillagberek Waldorf Iskolába a működő osztályokba folyamatos.

GYAKORI KÉRDÉSEK:
A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat ITT olvashatod.