A Csillagberekbe a gyerekek örömmel járnak, szeretetteljes, elfogadó, figyelmes légkörben nevelkednek. A tananyag és a módszer az életkori sajátosságaikra szabott.

Jelentkezés és felvétel a felsőtagozatra


IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK A 2023/2024. tanév 9. osztályába>>

Jelentkezés és felvétel a 2023-2024-es tanév 9. osztályába

A Csillagberek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 13 évfolyammal működő egységes iskola. Iskolánk világnézetileg elkötelezett, az életkori sajátosságokhoz igazodó, Rudolf Steiner antropozófiai emberképén alapuló nevelést-oktatást követ.
Intézményünkben 13 éven keresztül tanulhatnak a diákok. A felső tagozatra (középiskolai évek) várjuk az intézményünkben 8. osztályt befejező tanulóinkat és más iskolákból is fogadunk jelentkezőket. Célunk, hogy az iskolánkban eddig egy osztályba járó gyerekek együtt folytathassák tanulmányaikat a felső tagozaton is, ezért a kívülről felvehető tanulók számát meghatározza a belülről érkező diákok létszáma.

Intézményünk integráló iskola, korlátozott számban tud sajátos nevelési igényű tanulókat fogadni. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy iskolánk a 2023/2024. nevelési évben induló 9. osztályba az osztály összetételére való tekintettel már nem tud egyéni figyelmet igénylő (BTM, SNI) tanulót felvenni.

1. Jelentkezési folyamat intézményünk diákjai számára

A gimnáziumunkba való jelentkezéshez mind a diákoktól, mind a szülőktől várjuk a jelentkezési anyagot 2022. november 15-ig. A jelentkezéshez szükséges tájékoztatókat itt találjátok:

Jelentkezés az iskolánkba járó nyolcadikos diákoknak>>

Jelentkezés az iskolánkba járó nyolcadikos diákok szüleinek>>

FIGYELEM! A dokumentumok az interneten keresztül nem szerkeszthetőek! Le kell tölteni őket és úgy szerkeszthetővé válnak.

2. Jelentkezési folyamat más intézményből érkező diákok számára

A gimnáziumunkba való jelentkezéshez mind a diákoktól, mind a szülőktől várjuk a jelentkezési anyagot 2023. január 23-ig. A jelentkezéshez szükséges tájékoztatókat itt találjátok:

Jelentkezés más intézményből érkező nyolcadikos diákoknak>>

Jelentkezés más intézményből érkező nyolcadikos diákok szüleinek>>

FIGYELEM! A dokumentumok az interneten keresztül nem szerkeszthetőek! Le kell tölteni őket és úgy szerkeszthetővé válnak.

Jelentkezés a 2022/2023-as tanév 9-10. osztályába:

Jelentkezés diákoknak>>

Jelentkezés szülőknek>>

Információk a Csillagberek Waldorf Alapítványról>>