Cím: 1042 Budapest, Árpád út 161-163. Telefon: 06/20 286-4231

Email: iskola{kukac}csillagberek.hu Facebook oldalunk

Csillagberek Waldorf Iskola

Jelentkezés és felvétel a felsőtagozatra


Ideiglenes FELVÉTELI JEGYZÉK a 2024-2025-ös tanévre – letölthető ITT>>

 

Jelentkezés és felvétel a 2024-2025-ös tanév 9. osztályába

A Csillagberek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 13 évfolyammal működő egységes iskola. Iskolánk világnézetileg elkötelezett, az életkori sajátosságokhoz igazodó, Rudolf Steiner antropozófiai emberképén alapuló nevelést-oktatást követ.
Intézményünkben 13 éven keresztül tanulhatnak a diákok. A felső tagozatra (középiskolai évek) várjuk az intézményünkben 8. osztályt befejező tanulóinkat és más iskolákból is fogadunk jelentkezőket. Célunk, hogy az iskolánkban eddig egy osztályba járó gyerekek együtt folytathassák tanulmányaikat a felső tagozaton is, ezért a kívülről felvehető tanulók számát meghatározza a belülről érkező diákok létszáma.

Intézményünk integráló iskola, korlátozott számban tud sajátos nevelési igényű tanulókat fogadni. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy iskolánk a 2024/2025. nevelési évben induló 9. osztályba az osztály összetételére való tekintettel már nem tud egyéni figyelmet igénylő (BTM, SNI) tanulót felvenni.

1. Jelentkezési folyamat intézményünk diákjai számára

A gimnáziumunkba való jelentkezéshez mind a diákoktól, mind a szülőktől várjuk a jelentkezési anyagot 2023. december 20-ig. A jelentkezéshez szükséges tájékoztatókat itt találjátok:

Jelentkezés az iskolánkba járó nyolcadikos diákoknak>>

Jelentkezés az iskolánkba járó nyolcadikos diákok szüleinek>>

FIGYELEM! A dokumentumok az interneten keresztül nem szerkeszthetőek! Le kell tölteni őket és úgy szerkeszthetővé válnak.

2. Jelentkezési folyamat más intézményből érkező diákok számára

A gimnáziumunkba való jelentkezéshez mind a diákoktól, mind a szülőktől várjuk a jelentkezési anyagot 2024. február 5-ig. A jelentkezéshez szükséges tájékoztatókat itt találjátok:

Jelentkezés más intézményből érkező nyolcadikos diákoknak>>

Jelentkezés más intézményből érkező nyolcadikos diákok szüleinek>>

FIGYELEM! A dokumentumok az interneten keresztül nem szerkeszthetőek! Le kell tölteni őket és úgy szerkeszthetővé válnak.

Jelentkezés a 2023/2024-es tanév 9-11. osztályába:

Jelentkezés diákoknak>>

Jelentkezés szülőknek>>

Információk a Csillagberek Waldorf Alapítványról>>