Telefonszám
+36 20 286-4231
Cím
1042 Budapest, Árpád út 161-163.
A Csillagberekbe a gyerekek örömmel járnak, szeretetteljes, elfogadó, figyelmes légkörben nevelkednek. A tananyag és a módszer az életkori sajátosságaikra szabott.

Ismerkedő estek, nyílt nap

felvetelei_ 036

A 2021 szeptemberében induló gimnáziummal kapcsolatos tájékoztatókhoz KATTINTS IDE>>

Az érvényben lévő járványügyi intézkedések miatt az iskolánk által 2021. januárra tervezett felvételi tájékoztatókat sajnos nem tudjuk megtartani.

Nagyon szeretnénk veletek személyesen is találkozni, amikor már lehetőségünk lesz erre. Amennyiben szeretnétek értesítést kapni a tájékoztatókról, kérjük írjatok emailt a programok {kukac} csillagberek.hu címre – így minden vátozásról időben értesülhettek.

Amennyiben kérdésetek van, szintén a fenti címre írjatok.

Addig is, amíg nem tudunk találkozni, cikkeket, interjúkat>> teszünk fel a honlapunkra a felvételi tájékoztatók témájában, ezekből tájékozódhattok a Waldorf-pedagógiáról és iskolánkról.

Mozgásóra a Waldorf-iskolában>>

A Waldorf-pedagógia képe a gyermek fejlődéséről – Mit csinálnak a gyerekek a Waldorf-iskolákban? Az ünnepek szerepe. A szülői ház és az iskola együttműködése a nevelésben. Bemutatkozik az elsős osztálytanító és tájékoztatást tartunk a felvételi folyamatról.

Ünnepek a Waldorf-iskolában – Az ünnepek jelentősége, az évkör a Waldorf-iskolában.

Az iskola működése – Tárgyi, anyagi, személyi feltételeink. A családok, a szülők szerepe, feladatai az iskola működtetésében. A szülőknek szóló tájékoztató IDE KATTINTVA>> érhető el.

Csillagberek Waldorf Iskola ÚjpestAz iskolába való jelentkezési lap letölthető INNEN. A kitöltött jelentkezési lapot küldjétek el az iskola email címére: titkarsag {kukac} csillagberek.hu vagy postán az alábbi címre: Csillagberek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és AMI 1042 Budapest, Árpád út 161-163.

A jelentkezéseket emailen és postai úton fogadjuk.

A 2021 szeptemberében induló első osztályba való jelentkezés határideje: 2021. március 1.

A felvételi folyamatról ITT>> olvashatsz.

A jelentkező gyermekek felvételéről a Tanári Konferencia dönt 2021. áprilisában. A felvételi értesítőt levélben küldjük ki a családoknak.

Beiratkozás iskolánkba: 2021. április 20-21.

További információ: titkarsag {kukac} csillagberek.hu vagy 06-20/286-4231 (8-16 óráig)

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

A Csillagberek Waldorf Iskola elérhetősége:
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 161-163.
Telefon: 06-20/286-4231
Email: iskola {kukac} csillagberek.hu

Évfolyamok:
A 2021/2022-es tanévben 1-9. évfolyammal működik az iskola, 2022 szeptemberétől indul a 10. osztály is. A felsőtagozatról szóló információk ITT olvashatók.

PROGRAMOK:
A közelgő események megtekintéséhez kattints ide!>>

Felvételi információk:
A JELENTKEZÉS a Csillagberek Waldorf Iskolába a működő osztályokba folyamatos.

GYAKORI KÉRDÉSEK:
A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat ITT olvashatod.

Hírlevél